agosto 19, 2009

“Pur si simplu vor sa-i”

La sediul Centrului de Tineret Cumularea Ponte Galeria "CentroX" se află pe un curs de alfabetizare, engleză destinate în primul rând la G2 (a doua generaţie) care participă la şcoală, dar şi pentru cei care doresc să înveţe sau să îşi îmbunătăţească abilităţile lingvistice şi de relationale. Cursul îşi propune să achiziţioneze o buna cunoastere a limbii şi să stimuleze potenţialul de creştere economică, de integrare şi de participare. În plus, obiectivul este de a dobândi aptitudinile de participanţi să-şi exprime opiniile tare, pentru a asculta, pentru a rezuma, de a media între diferite puncte de vedere. Ca orice lucru de la CentroX, cursul este complet gratuit.

Acest proiect este născut voinţa de care doresc să "aibă grijă", a copiilor care recent sa mutat aici, in Italia, promovarea de autonomie a copiilor, capacitatea de a colabora si de a dezvolta o înţelegere realistă de sine, prin joc, precum şi cunoştinţe de limbă şi cultură italiană, primul pas pentru o integrare eficientă.

Pentru a lua în curs trebuie să vă abonaţi la CentroX, Largo Domus de Maria 1, Tel: 066524173 şi cere Velia Gentile, creatorul şi administrator al cursului.

Nessun commento: